IZDELKI

cherryicon.png

Oljčno olje

Predstavljamo ekstradeviška oljčna olja, narejena z izjemno hladnimi postopki. Posebni postopki omogočajo našemu oljčnemu olju, da so tudi dobitniki najprestižnejših priznanj.

Oljčno olje sorte belica z naravno visoko vsebnostjo antioksidantov. To je okus, pri katerem se sadežnost, grenkoba in pikantnost zlivajo v zaokroženo celoto.

Oljčno olje sorte maurino pa izraža harmonijo okusov. Oljke so drobne in dozorijo hitreje, iz njih pa pridobivamo nežno, blago olje, ki dopolni značaj jedi in ga obogati.

Cuvée je oljčno olje s sadežnostjo in pikantnostjo belice, ki ga omehča nežen maurino.

Vložene oljke

Z vso skrbnostjo, ob pravem času obrana in na ekološki način pripravljena posebna sorta oljk Štorta. Grenkobo odvzamemo z namakanjem v naravno pripravljeni slanici, kar grenkobe ostane pa je le zanimiv priokus. Po okusu je prvakinja v namiznih oljkah. Ekološko pridelane pa so še posebej okusne.

Ostali izdelki

Oljke na tak in drugačen način… popečene so za gurmane prava poslastica. S peko iz oljk izvabimo izrazit okus, ki ga prelijemo z ekstradeviškim oljčnim oljem. Po naključju odkrite svojevrstne spremljevalke vina in prijetnih večerov pa so oljke v soli. Za piko na i pa je tu oljčni namaz.

OLJČNO OLJE JE SOK OLJKE,
IZBERITE NAJBOLJŠEGA PRI NAS

PIŠITE NAM